Karol, masz taki magiczny przycisk email miedzy pw a www pod moim postem :wink:
Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Glośniki z tyłu - brzęczenie
Witam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
A przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
Pozdro
-
Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zamieszczone przez neckWitam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
Zamieszczone przez neckA przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
AWARIA!
Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez neckWitam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
Zamieszczone przez neckA przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
Dzięki ..
niby nie trzeba, wystarczy wydłubać maskownicę, tyle że sama wymiana głośników
bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:
Dzięki za info .. Pozdro ...
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 05 19:09 ]
Sorki za offtopic .. ale jednak nie wytrzymam brzęczy jak ... i mnie cos trafia Więc pytanie ile zaczepów ma maskownica ? i gdzie mniej wiecej są ? niechaciałbym połamać moze ktos rozbierał ?
Komentarz
Komentarz